24 oktober 2010

Bib Web Awards 2010



Deze week kreeg ik dit leuke berichtje in mijn mailbox: Proficiat! U werd zopas genomineerd voor de categorie biblioblogs van de Vlaamse Bib Web Awards.
Proficiat!

U werd zopas genomineerd voor de categorie biblioblogs van de Vlaamse Bib Web Awards.

Dat zit zo:

Op maandagavond 13 december 2010 reikt de Bibliotheekschool van Gent in haar auditorium de Vlaamse Bib Web Awards uit.

Wij, cursisten van het graduaat BDI-kunde (module Netwerk- en systeembeheer), selecteerden voor 10 categorieën telkens circa 10 genomineerden.

Wij vonden uw blog zo verdienstelijk dat u een plaats bij de genomineerden verdiende.

Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% vakmensen + 25% cursisten) zal het eindresultaat bepalen.

Als u in de top 5 van uw categorie eindigt, krijgt u begin december een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op 13 december.Proficiat!
Dat zit zo:

Op maandagavond 13 december 2010 reikt de Bibliotheekschool van Gent in haar auditorium de Vlaamse Bib Web Awards uit. Wij, cursisten van het graduaat BDI-kunde (module Netwerk- en systeembeheer), selecteerden voor 10 categorieën telkens circa 10 genomineerden. Wij vonden uw blog zo verdienstelijk dat u een plaats bij de genomineerden verdiende. Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% vakmensen + 25% cursisten) zal het eindresultaat bepalen. Als u in de top 5 van uw categorie eindigt, krijgt u begin december een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op 13 december.

Nodeloos te zeggen dat ik heel erg vereerd ben met deze nominatie! Ik zou dus zeggen: 'Stemmen maar!"

Volg de awards ook op Twitter en Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten